PERIOD PACK, Motiverede sælgere med base i København

Copenhagen

Vil du sælge en løsning, der løser et problem, der berører halvdelen af ​​verdens befolkning?

Så kan det være dig Period Pack leder efter! Period Pack mener, at menstruationsbeskyttelse på toiletter skal være lige så indlysende som toiletpapir og sæbe.

Med hurtig vækst i Sverige ønsker vi at udvide teamet med motiverede og selvstændige sælgere i Danmark, der deler vores vision.

Om jobbet

Du vil være vores første kollega i Danmark og arbejde med god støtte fra dine erfarne kollegaer i Sverige. Vi forventer, at du trives og motiveres både af at tjene penge og ved at skabe forandringer i overensstemmelse med Period Packs vision.

Dine daglige opgaver består hovedsageligt af at etablere nye kontakter og salg af Period Packs tamponsystemer til arbejdspladser, skoler, indkøbscentre med mere.

Dine ansvarsområder

  • Repræsentere Period Pack på det danske marked
  • Udvikle Period Packs professionelle netværk gennem nye samarbejdspartnere
  • Tage ansvar for hele salgsprocessen
  • Udarbejde ugentlige rapporter om salg og andre forhold fra kunder i Danmark

Vi forventer, at du

  • Skriver og taler flydende dansk og engelsk
  • Kan arbejde selvstændigt og tager et stort ansvar for dit eget arbejde
  • Brænder for at gøre menstruationsbeskyttelse til en selvfølge på toiletter
  • Er social, positiv, lydhør, fremsynet, vedholdende og aktiv i salgsprocessen
  • Din motivation og personlighed er vigtigere end salgserfaring!

Arbejdsplads og vilkår

Du kan fleksibelt planlægge og styre dit arbejde, som du ønsker, men vi forventer, at du arbejder på fuld tid. Du arbejder med udgangspunkt i dit eget hjem, som er i Københavnsområdet.

Lønnen er 100% kommissionsbaseret med en generøs provision. For de rette sælgere betyder det attraktive indtjeningsmuligheder.

Period Pack samarbejder med rekrutteringsbureauet Moving Talent. Spørgsmål til stillingen rettes til Fredrik Bjurö, på email fredrik@movingtalent.eu eller telefon 2972 0300.

Om Period Pack

Period Pack er i dag Sveriges førende virksomhed, når det gælder beholdere til menstruationsbeskyttelse. Virksomheden blev grundlagt i 2019 af Amanda Mattsson og Lova Svensson med det formål at gøre menstruationsbeskyttelse på toiletter til en selvfølge.

Virksomheden er ekspanderet hurtigt, og i dag er vi et team på 6 personer med base i Örebro. Du finder vores produkter opsat på arbejdspladser og skoler over hele Sverige – og snart i Danmark.

Læs mere på vores hjemmeside https://periodpack.se/

Din Rekruteringskonsulent

Fredrik Bjurö

Recruitment consultant